ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ


ДОСТАВКА

След финализиране на поръчката ще получите имейл, обобщаващ вашата заявка. При необходимост от допълнително изясняване на детайлите по поръчката, ние ще се свържем с вас за уточняване на подробностите.

Поръчките се обработват до 1-2 работни дни и се доставят на следващия работен ден или според графика на Speedy/Econt. Поръчки, направени в работни дни могат да се обработят още на същия ден и да бъдат доставени на следващия работен ден или според графика на Speedy/Econt.

Всички наши пратки се доставят с опцията преглед на пратката. Препоръчваме на нашите клиенти да се възползват от правото си за ПРЕГЛЕД, особено за чупливи продукти! В случай, че доставения продукт е с нарушена цялост е необходимо да се изиска от куриера изготвянето на двустранен протокол, в който да бъдат описани щетите. Едновременно с това се обадете на телефона ни за връзка за да уточним подробностите по случая, за да предприемем по-нататъшни действия.

Доставките на Be4home.com се извършват от куриерски фирми Speedy/Еконт. 

Цена на доставка:

6.50 лв. – до офис на Speedy; 
8.50 лв. – до адрес със Speedy;

8.50 лв. – до офис на Еконт;
10.50 лв. – до адрес с Еконт;

В редки случаи при недостатъчна наличност на заявените продукти, може да се получи забавяне или отлагане на доставката. В този случай клиентът се уведомява от служител на Be4home за забавянето чрез обаждане по телефона. Be4home не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката.

ПЛАЩАНЕ

Плащането на поръчките в Be4home.com може да извършите по един от следните начини:

  1. Наложен платеж /ППП/ – заплащане на куриера, след получаване на пратката (в брой или с дебитна/кредитна карта);
  2. Банков превод – предварително превеждане на стойността на поръчката по банкова сметка на Калида Хоум ЕООД. При получаване на пратката от куриера ще заплатите стойността само на таксата за доставка.

Данни за извършване на банков превод:

Бенефициент: Калида Хоум ЕООД

Банка: Обединена Българска Банка АД

IBAN: BG92UBBS80021015625850

BIC: UBBSBGSF

Основание за плащане: Номер на поръчката и Вашите имена