Показване на 1–24 от 211 резултата

Покажи 9 24 36

COLE & MASON


Cole & Mason са експерти в подправките повече от 100 години. Иновациите, стилът и надеждността са основни компоненти на марката от самото й създаване и продължават да бъдат и днес.

"Иновациите и стилът са в сърцето на Cole & Mason от 1919г. Със създаването на първата ни мелница продължихме развитието си и създадохме цели серии с аксесоари и комплекти за сол, пипер и подправки - продукти, подходящи за всичко - от готвене до сервиране и хранене, включващи ръчни и електрически мелнички, солнички, диспенсъри за олио и оцет - всички изработени от най-висококачествените материали и предлагани с широк избор от покрития. Освен че предлагаме отлични кухненски аксесоари, нашата гама добавя стил към всеки дом.
Нашият растеж с комплекти и аксесоари за билки и подправки, изработени със същата грижа и качество, допълва вашето готвене и освобождава вкусът в ястията Ви.
По цял свят ценителите на вкусната храна се наслаждават на нови подправки и съставки. Хората, готвещи ежедневно имат апетит за нови вкусове, позволяващи им да създават ястия, които изглеждат като шедьоври и са изумително вкусни.
В Cole & Mason споделяме тази страст към готвенето и страхотния вкус. Независимо дали става въпрос за обикновена или празнична вечеря, ние предлагаме подходящите аксесоари за подправянето й, което прави всичко по-хубаво и различно."

Награди

  • Финалист в "Housewares Innovation" 2015г.
  • Победител в "CoolBrands Winner" 2014-2015г.
  • Победител в "Housewares Innovation" 2011г.
  • Отличие в "Excellence in Housrwares" 2011г.