Показване на 1–24 от 45 резултата

Покажи 9 24 36

Véritable®


Véritable® внася модерна технология в градинарството на закрито

Véritable®
„Ние предлагаме иновативни решения, които позволяват на всеки лесно да отглежда, прибира и да се наслаждава на широка гама от пресни и здравословни продукти. Ароматни подправки, билки, ядливи цветя и мини зеленчуци – свежи и достъпни през цялата година във вашия дом.“

автономна градинаVéritable® осигуряват широка гама от автономни градини и готови за употреба естествени пълнители със семена.
„Ние сме измислили всичко, за да можете лесно да отглеждате нашите продукти във вашия дом.“
Гамата градини Véritable® :
Технологията Véritable® предоставя компактен, надежден, безшумен, икономичен и ергономичен продукт. Автономните закрити градини Véritable® използват модерна LED светлинна технология, за да осигурят растежа и го без необходимост от естествена светлина. Автоматичната напоителна система ще полива растенията в продължение на 3-4 седмици, а визуалната аларма ще покаже кога е време за зареждане на резервоара.
Градини Véritable® работят само с Véritable® Lingots®.

семена
Пълнители със семена Lingots®.
Véritable® Lingots®. са комбинация от технологии за лесно и ефективно използване. Пълнителите съдържат субстрат, хранителни вещества, органични или необработени семена (в зависимост от вида).
PH, влажността, концентрацията на хранителните вещества, аерацията на корените, разстоянието между семената и дълбочината се контролират и оптимизират, за да осигурят обилна, редовна реколта.
Véritable® Lingots®. са 100% компостируеми и биоразградими, без ГМО или пестициди.

Награди Véritable® :

награди veritable