Показване на 1–24 от 476 резултата

Покажи 9 24 36

PHILIPPI


Да притежаваш продукт на Philippi, означава да притежаваш продукт, който наистина е създаден да бъде вечен и красив.
Когато Ян Филипи основава Philippi Gmbh през 1992 година, той вече има зад гърба си огромен опит и впечатления, придобити в резултат на дългогодишните си пътешествия из целия свят.
Със завръщането си в Германия и стартирането на своя бизнес в Хамбург, той се впуска в реализацията на идеите си за създаване на артикули с уникален дизайн и изработени по много по-прост, по-изчистен и най-вече по-модерен начин.
Philippi са известни с вниманието си към детайлите, използването на качествени  материали и удивителното си качество. Едновременно с това обаче, Ян Филипи се придържа и отстоява своето кредо, според което освен перфектен дизайн и изработка, всеки артикул трябва да бъде практичен и използваем.

ваза

Днес продуктите на Philippi могат да бъдат намерени не само в Европа и в страни като Япония, САЩ, Южна Америка, Дубай и Русия, а и на места като Музеят по модерно изкуство в Ню Йорк или Такашимая – Лондон.
Успехът на компанията се дължи не само на изключителният бизнес нюх на Ян Филипи, а и на факта, че Philippi работи с дизайнери от цял свят.
Сред тях са прочутите в този бранш дизайнери като Андреас Оствалд – професор във висшето училище по изкуствата в Бремен, Ян Кристиан Делфс, Петер Крьол, Натали Рутард, Кристиан фон Ахн, Лутс Гатман и други.