ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ


Задължително ли е да имам регистрация, за да направя поръчка?

Не е задължително да имате регистрация. Имате възможност да направите поръчка и като гост.

Как мога да поръчам?

Може да направите своята поръчка по няколко начина – чрез нашия сайт, чрез телефонно обаждане на посочените телефони за връзка и чрез лично съобщение на facebook страницата ни.

Какъв е начинът на плащане?

Плащането на продуктите се извършва по два начина: (1) с наложен платеж на куриера, при получаване на пратката; (2) с банков превод , след издаване на фактура.

Как получавам потвърждение за успешна поръчка?

След финализиране на поръчката ще получите имейл, обобщаващ вашата заявка. При необходимост от допълнително изясняване на детайлите по поръчката, ние ще се свържем с вас за уточняване на подробностите.

Как ще получа продуктите и колко струва тяхната доставка?

Доставките на Be4home.com се извършват от куриерски фирми Speedy/Еконт.

Цена на доставка:

6.50 лв. – до офис на Speedy; 
8.50 лв. – до адрес със Speedy;

8.50 лв. – до офис на Еконт;
10.50 лв. – до адрес с Еконт;

Къде е касовият бон?

Поръчките от Be4home се подготвят с услугата „наложен платеж чрез пощенски паричен превод“. За направеното от клиента плащане, куриера издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка има валидността на касова бележка по отношение на гаранция, право на връщане и рекламация на закупените продукти.

Мога ли да отворя пратката преди да я платя на куриера?

Всички наши пратки се доставят с опцията преглед на пратката. Препоръчваме на нашите клиенти да се възползват от правото си за ПРЕГЛЕД, особено за чупливи продукти! В случай, че доставения продукт е с нарушена цялост, е необходимо да се изиска от куриера изготвянето на двустранен протокол, в който да бъдат описани щетите. Едновременно с това се обадете на телефона ни за връзка за да уточним подробностите по случая, за да предприемем по-нататъшни действия.

Мога ли да променя направена поръчка?

Ако поръчката Ви все още не е окомплектована и изпратена, може да я промените. Най-добрият вариант е да ни се обадите по телефона и да уточним промяната.

Имайте предвид, че ние подготвяме поръчките при първа възможност така, че се опитайте да се свържете с нас възможно най-бързо.

Мога ли да върна (или заменя) поръчани продукти?

Разбира се. Вие имате право да върнете/замените поръчани продукти в срок 14 дни, считано от датата на приемане на стоката от куриер. За целта попълнете формулярът за отказ, достъпен на сайта ни в секцията Връщане и замяна и го изпратете на be4home.com@gmail.com, с което ни уведомявате за това Ваше право. Може също така и да ни уведомите на нашата електронна поща чрез съобщение в свободен текст за Вашето решение да се възползвате от правото на връщане на поръчани продукти. Ние ще Ви отговорим със съобщение  за потвърждаване на получаване на формуляра за отказ или съобщението Ви. 

Получих грешен/дефектен продукт? Как да го върна?

В случай на производствен дефект, имате право да се откажете от поръчката (в 14 дневен срок), или да поискате замяна, като разходите по доставка са за наша сметка.

Имате право на рекламация на всяка стока, която не отговаря на поръчаната от вас. Може да я откажете още при получаването. При несъответствие, моля свържете се с нас по телефона. Ще проверим несъответствието по наименованието на продукта в заявката и наименованието на продукта, който сте получили. При потвърждаване на грешката ще заменим стоката, като доставката е за наша сметка.

Какъв е адресът за връщане на продукти?

Преди да върнете продукт ни изпратете формулярът за отказ, достъпен на сайта ни в секцията Връщане и замяна на info@be4home.com, или ни изпратете съобщение на електронната ни поща, с което в свободен текст ни уведомявате за това Ваше право.

Условия за връщане на продукт с куриер:

  • Продукта, който връщате да е в първоначалния си търговски вид, без механични повреди и в оригиналната си опаковка;
  • Заявете пратката да е с опция за ПРЕГЛЕД;
  • Изпратете пратката БЕЗ наложен платеж;

Адреса за връщане e:

гр. София 1000, ул. Филип Кутев 137 – склад Cook & Home (за Калида Хоум ЕООД)

Колко време, след връщането на даден артикул, ще получа парите си обратно?

Възстановяването на сумите се извършва по банков път, по посочена от Вас банкова сметка. След приемане и преглед на върнатата стока, ще получите парите си обратно в 14 дневен срок от датата на получаване на пратката Ви при нас.

Защитени ли са данните ми, когато пазарувам в Be4home?

Разбира се, данните ви са защитени, при пазаруване в сайта на Be4home. Вашата информация се съхранява при високи нива на сигурност. В допълнение, достъпът до профила на всеки клиент е ограничен с уникална парола.