Показване на 1–24 от 79 резултата

Покажи 9 24 36

SKK


SKK e основана в Германия през 1985 година от Дитер Шницер и днес все още пази над 30-годишната си традиция

SKK е един от водещите производители в цял свят на съдове за готвене от ръчно лят алуминий.
„Традициите на старите занаятчии все още се използват и в нашата фабрика, редица процеси все още се извършват на ръка, но са съчетани с модерни и високо технологични познания. През цялата ни история, ние преследваме само една цел: да предлагаме съдове за готвене от най-високо качество. Ние правим най-доброто от съвременните технологии, за да разработим продукти, които са съизмерими със съвременния начин на живот. Впечатляваща продуктова гама, която обхваща всяка съвременна кухня. В глобалния пазар SKK е известна като premium марка и хората са убедени в нашите висококачествени продукти, изработени на ръка в Германия. Продуктите на SKK са гарант на възможно най-високите стандарти за качество, като предлага увереност и удовлетворение, както на потребителите, така и на партньорите, които продават SKK съдове за готвене. Нашата цел беше и все още е готвенето да се превърне в истинска радост. Преди всичко ние искаме да събудим сетивата Ви и да усетите вълнението от създаване на чудесна храна в собствената Ви кухня.”
Около 80 на сто от производството на SKK се продава в пазари извън географските граници на Германия. Към днешна дата съдовете на SKK се предлагат успешно в 21 страни по света, сред които Австралия, Белгия, Унгария, Литва, Малта и др.
В производството на SKK се използват само безвредни алуминиеви сплави (без разтворими и тежки метали) сертифицирани по ISO 9000, които са без съдържание на никел и гарантират здравословно приготвяне на храната.

Съдовете на SKK се препоръчват за хора алергични към метали.