Показване на 1–24 от 465 резултата

Покажи 9 24 36

GEFU


GEFU произвежда висококачествени кухненски инструменти, които се разпознават по отличната им функционалност, първокласно качество и дизайн.
Eslohe в Sauerland. Това е мястото, където историята на успеха на GEFU започва преди 75 години . Името на марката все още напомня за братята Funke, които основават компанията през 1943г. и произвеждат белачки за картофи, рендета, преси и цедки от неръждаема стомана. Оттогава GEFU се развива непрекъснато и днес предлага на своите клиенти широка гама от над 500 изключителни и практични дизайнерски аксесоари за модерната кухня.

сграда gefu

GEFU работи в тясно и успешно сътрудничество с Денис Бекер и Кристоф Виле. Креативните дизайнери въвеждат идеите и концепциите от Eslohe и създават моделите. След това, стъпка по стъпка, се проверява внимателно дали пропорциите са правилни, дали материалите са подходящи, дали усещането е правилно и всичко работи. Търпението, творческата амбиция и вниманието към детайлите са водещи при създаването на перфектния продукт.

дизайнери Gefu

Перфектна функция, високо качество , първокласен дизайн и осезаеми емоции: Четирите крайъгълни камъка на продуктовата философия на GEFU, които им носят редица награди за иновации и дизайн.
Като модерно осъзната марка, GEFU не само улеснява готвенето, но и създава перфектна среда за това.
Днес продуктите на GEFU се продават успешно в 55 страни по света.