Показване на 11 резултата

Покажи 9 24 36

SILAMPOS


Качеството е водеща концепция за Silampos при създаването на съдове за готвене. Кухненските съдове са произведени от неръждаема стомана 18/10, която е с висока устойчивост на корозия и позволява директен контакт с храната. Постоянният анжгажимент към уникален дизайн води до функционални, естетически, привлекателни и екологични продукти. Тяхната висока производителност гарантира по-бързо приготвяне на храната, което се изразява в значителни икономии на енергия и по-здравословно приготвена храна, които редовно се потвърждават чрез тестове, извършвани в акредитирани вътрешни и външни лаборатории.

История
Марката Silampos е създадена през 1951 година, като започва своето производство с алуминиеви кухненски съдове.
През 60-те години е произведена първата тенджера под налягане в Португалия, което донася на Silampos повсеместна слава и признание.
В началото на 70-те години Silampos става специалист в производството на съдове от неръждаема стомана и от тогава развива настоящата си продуктова линия.
През 1978 година семейство Кампос застава начело на Silampos  и това довежда до реструктуриране на компанията и придобиване на оборудване, с което се подобрява трилогията – капацитет, продуктивност и качество, които са необходими на марката, за да засили позицията си на местния пазар и да нахлуе на външните пазари.
Това позволява на Silampos да стане най-популярната марка за производство на метални съдове за готвене.
През 2000 година е създадена Silampos Group, заедно с британските компании Horwood Homeware и Kaufmann, чийто среден оборот е приблизително 50 милиона Евро.
До края на 2001 година, Silampos се превръща в дружество с ограничена отговорност /ООД/ с акционерен капитал от 400 милиона Евро, изцяло собственост на семейство Кампос, които създават компанията.
През 2004 година, Silampos пробива и на пазара на хотелиерството и ресторантьорството със специална персонализирана колекция съдове за готвене от неръждаема стомана.
Днес Silampos изнася продуктите си навсякъде по света – България, Испания, Франция, Италия, Англия, Русия, Япония, Австралия, Мексико и други. Лидер е на поргугалския пазар с марката Silampos, а на британския – с марката Stellar.
Съдовете за готвене Silampos означават ниска консумация на енергия, лекота и бързина на приготвяне на различни ястия. Спестете време и пари – гответе вкусно и здравословно – използвайте съдове за готвене Silampos!