Идеи

Как да изберем правилните подаръци

подарък за момиче | be4home.com

Трудно е да решите как да се извините на момиче след необмислена постъпка. Това правят истинските мъже. След лошо поведение или кавга, когато гневът утихне и негативните емоции изчезнат, е време да вземете нещата в свои ръце. И помислете как да поискате прошка от любимия си. Дори и да сте сигурни, че не сте виновни.

Човешката психология е така устроена: по-лесно е да направиш някой друг виновен за случилото се, отколкото да признаеш собствените си грешки. Но разбирането за това кой наистина греши остава. Това води до трудно извоювани вътрешни противоречия. Ето защо, ако направите първата стъпка, ще бъдете благодарни. Ефектът ще бъде по-силен, ако пристъпите напред, като имате козове под формата на романтичен или готин подарък. Не си мислете, че си струва да се извинявате – извинете се! Да отговаряш на ситуацията правилно и с хумор е върхът на връзката.

Ако ще поискате прошка от любимия човек, не прибягвайте до баналности. Някои се опитват да обяснят ситуацията логично, да намерят извинение за себе си и да накарат избрания да стигне до някакво заключение. Следвайки логическата верига на думите ви, да. Момчета, жените се ръководят в решенията си не от логика, а от емоции! Елате с тези козове и ще ви бъде простено. И за това помислете!

Когато решават как да се извинят на момиче, ако са прецакали нещата, мнозина прибягват до подкрепата на цветя и сладкиши. Само в първия случай всеки ще разбере, че букетът е купен мимоходом, в един от многото цветарски магазини. Да, и е съставен от продавача. Може да има ненужна асоциация с подкуп. Такива подаръци са подходящи, ако са представени правилно.

Освен това изберете оригинални подаръци за момичета, които символизират помирението и могат да превърнат отрицателните емоции в положителни. Изберете подарък със специален дизайн, потърси най-добрите опции. Тогава ефектът ще бъде подходящ.

Покажете любовта и вниманието си по различен начин. Вероятно знаете какво предпочита вашата девойка и за какво мечтае. Не вземайте най-скъпите мечти, като яхта или апартамент в Манхатън. За любител на театър вземете билети за представление с любимите и актьори. Предложете пътуване до планината на запален пътешественик. Любителят на животните ще бъде възхитен от чистокръвно коте. Поканете на пикник през лятото или романтична разходка в гората през зимата. В случая – с горещ чай в термос и вкусни сандвичи. За романтична вечеря не е необходим ресторант. Предложете да прекарате време заедно у дома, като се грижите за подходящата среда. Ще говорим за това по-късно.

Какво да дам на момиче, за да се извиня

Когато решавате какво да подарите на момиче след кавга, вземете предвид нейните предпочитания, вкусове, желания. Сигурно знаете какво харесва вашата любима и от какви неща ще се зарадва. Давайте с хумор, разсмивайте я и ще успеете. Най-доброто извинение за едно момиче е да го разсмееш, да предизвикаш положителни емоции. Дори обикновените неща, представени по оригинален начин, ще произведат желания ефект.

Покажете холистичен подход

Купете сладки подаръци и ги давайте на свой ред, като изберете подходящия момент. Нека се появят неочаквано, сякаш извлечени от факир.

Светът се крепи върху малките неща

Сладките малки неща винаги са добре дошли. Основното нещо е да съответства на вкуса на човек. Нека това са символични, но сладки подаръци – значки, рамка за снимки (с обща снимка вътре), ароматна свещ. Придружете изненадата с измислено стихотворение или романтично писмено послание.

Нито ден без мотивация

Какво да дадете на момиче, ако сте я обидили и тя се почувства унизена? Изберете мотивиращ подарък, за предпочитане дългосрочна употреба. Свързвайки се с него ежедневно, тя ще почувства вашата грижа и подкрепа.

Най-добрите изненади за нея

Отидете в нашата категория за подаръци и намерете най-добрия начин да се извините на момиче. Може би дори красива чаша  ще помогне, ако дизайнът може да забавлява сладката момичешка природа. Оценете асортимента, предлаган от магазин Be4home.com. Тук можете да изберете и подарък за всеки повод. Email: info@be4home.com

Back to list

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.