Други

3 причини да използвате плетени кошници в кухнята

Плетените кошници ще ви помогнат да създадете не само комфорт в кухнята, но и ефективна система за съхранение, тъй като съчетават не само красив външен вид, но и практичност.
Естествените ръчно изработени кошници ще станат оригинално допълнение към почти всеки стил в интериорния дизайн и ще покрият редица практически въпроси. Освен това те не излизат от мода и са актуални в много стилове.

Комплект стоманени детски прибори за хранене ZILVERSTAD | be4home.com

 

Прибори за хранене
Кошниците, изработени от лози, ще бъдат чудесно място за съхранение на прибори за хранене. Това е екологична алтернатива на пластмасовите палети и възможността за допълнителна декорация на масата при сервиране. Те ще зарадват гости и домакинства с красивата си гледка и ще ви напомнят за топлите летни вечери, прекарани на открито с любимите хора.

Съвет: преди да поставите приборите в кошницата, трябва да ги избършете на сухо.

Продукти
За да запазите пресни плодовете и зеленчуците, както и сладкишите и сладкишите, ги съхранявайте в естествени кошници. Тъкането от лоза позволява на въздуха да преминава добре, така че продуктите да дишат, а кошниците с такова тъкане изглеждат много естетически.

Масла и подправки
Малки бурканчета и кутийки с подправки, бутилки със сиропи, масла и други дресинги ще намерят уютно убежище в плетените кутии и кошници.

Комплект 2 бр. бамбукови дъски | be4home.com

 

Аксесоари
Салфетки, кърпи, подложки и дъски за рязане също са по-удобни за подреждане в кошници. С такова съхранение на кухненски аксесоари организирате реда в кухнята и винаги можете адекватно да посрещнете неочаквани гости, като бързо поставите всичко необходимо за хранене на масата.

Съвет: ако имате много различни малки неща в кухнята си и вече сте „счупили цялата си глава“ къде да ги скриете, използвайте плетени кошници. Това ще бъде стилна тайна къща за всички маркери, кламери, ластици, щипки и магнити.

Сервирайте маса или пикник
Печенето и плетените кошници сякаш са направени един за друг! Можете красиво да сервирате кроасани за закуска, да почерпите приятели или съседи с пайове, да украсите стилно масата в трапезарията или на пикник с помощта на кошници .

Бутилките с вино и други напитки, заобиколени от върбови лози, придобиват своя история, която искате да научите възможно най-скоро.

Аксесоари за чай и всичко необходимо за пиене на чай: чайник, захарница, чифтове чай, кана за мляко и буркан с ароматен мед – тази „чаена къща“ е лесна и удобна за изнасяне в хола или градината в плетена кошница.

Декор. Букети от сухи цветя, живи растения, свещници, керамични фигурки, пръстени за салфетки и панделки, поставени на масата в плетена кутия или кошница, ще превърнат всяко хранене в празник.

Създаването на комфорт е лесно
Използването на плетени кошници е лесно и приятно:

  • Удобни дръжки за бързо преместване или изваждане на коша;
  • Няколко размера и форми за създаване на уникална атмосфера на домашни събирания;
  • Свалящи се платнени капаци за лесно връщане на свежия вид на кошниците;
  • Естествени материали, използвани за производството на кошници и кутии, за да се гарантира безопасността за здравето на хората и домашните любимци;
  • Естетика във всеки детайл: закачливи волани или панделка, плавни извивки на дръжките, топли цветове, за да изпълнят пространството с комфорт.

От вас зависи да изберете, но дизайнерите настояват: плетените кошници трябва да бъдат във всеки дом, където се ценят хармонията, красотата и естествеността.

Back to list

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.